::This Is My Way::

By: Along CaPR

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Saturday, 25-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Bola Sepak Piala DPM (Shoubra)

baru tiba di padang..
tak lupa sarapan..
tengok jadual perlawanan..
View all 10 photos...


Mampukah pasukan ini menggondol Piala DPM ahun ini?

Berdiri dari kiri: Camal (simpanan terbaik), Dauh (bek simpanan),Kay (keeper paling smart), Ba' (midfield), Budin (penyerang sikit2), Lapik (seme posisi boleh).

Duduk dari kiri: Jivon (bek tengah), Mi-G (penyerang kaki kanan), ZM (penyerang sambil menggelecek), Mucid (bek kiri separuh masa), Pok Li (bek kanan yg cedera)

Yang tak sempat bergambar: Pudin KB, Din Figo,


Monday, 20-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sungai Nil

suatu petang..
yang santai..
ramai-ramai..
View all 11 photos...


Di suatu senja..
Aku berjalan bersama kawan..
Melihat suasana alam..
Oh indahnya..
Ciptaan tuhan..

Di suatu senja..
Aku berjalan bersama kawan..
Melihat ragam manusia..
Yang leka..
Dengan nikmat dunia yang semetara..

Di suatu senja..
Aku berjalan bersama kawan..
Menuju ke rumah Yang Esa..
Menunaikan tanggungjawap..
Yang diwajibkan..


Friday, 17-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Suatu Petang Di Husin

saper paling ensem??
kat depan kedai jual kiswah..
di kedai jual koka..
View all 5 photos...
Arini aku lom abih exam lagi sebenarnyer..ada lagi baki satu paper..tapi sebab boring..pergi jugak jalan-jalan kat hussin nie..hehe..HUSIN..walupun nama orang tapi xde kene mengena dengan orang yg ade dalam gambar nie..Sebenarnya Husin nie diberi nama sempana nama kepada cucu Rasulullah s.a.w. Ada sebuah masjid di sini yg diberi nama Masjid Husin..di masjid ni plak terletaknya makam cucu Rasulullah yg bernama Husin..begitulah ceritanya..


Friday, 3-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Barbeque!

basuh ayam..(ni aku wat ngan nawa)
kelar ayam..(ni mucid punyer keje)
tukang hiris bawang..zm
View all 8 photos...


Weii..x sakit ker tengkuk korang tuh!!


Monday, 30-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jiran-jiran ku..

jiran-jiran..
kat umah aku..
tak suka buka pintu..
View all 5 photos...
yang korang nampak tu ler jiran-jiran kat umah aku..tapi haram ler nak tengok diorg bukak pintu..tapi jngn salah paham..org arab dah memang gitu..lagi satu berdebu..kih..kih


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net