::This Is My Way::


My name: Along CaPR
My Fotopage: http://alongcapr.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Creative
Other: DiViCam 316
Creative
Friends:
awangje awangran
Latest entry:cuti tahun baru pun kerja
View this Fotopage entry
damien kie
Latest entry:my MOM'S wedding
View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
yan omar
Latest entry:JALAN-JALAN
View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
jehan najib
Latest entry:Majlis Bertandang
Date: 15 August 2009 Venue: Tanjung Kling Melaka View this Fotopage entry
nusrah haziqah
View this Fotopage latest entry
ct ayusafura muzamil
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
sheems of soton
Latest entry:Koleksi Raya 2009
Opah's, Neneks, lots and lots of food, lots and lots of gassy drinks and lots and lots of kuih raya and rendang.. "tak ready lagi lah...hiyarkkk~~" View this Fotopage entry
mak n ini
onizuka tatsuya
Latest entry:Salam Terakhir di 090909
Salam Sejahtera... Aku nak ucapkan "Salam Terakhir" kepada fotopages nie dah hampir 5 tahun aku gune fotopages nie... :( Peralihan blog adalah kerana aku nak pakai host address sendiri. Dah hampir 2 tahun aku sewa. Jadi, rugi kalau disimpan. Ia juga bertujuan nampak lagi proper & standard. Kepada members yang selalu jenguk-tengok fotopages aku, ribuan terima kasih di ucapkan. Kepada geng2 yang rajin comment, bg pendapat. Jangan malu2 plak. Blog jer ubah. Orang tetap samer :-D Bolehla layari http:/... View this Fotopage entry
hanif ali
Latest entry:hasna merempit
View this Fotopage entry
Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan
Latest entry:utk panduan pelanggan-pelanggan ctredzuan.com
terkini February 2010 -di kedai maya ini menjual tudung bawal asli & Batik sutera ,boleh di beli helaian ..harini ada tudung masuk, sulam tangan yg tak pernah anda lihat di mana2 kedai jualan online mahupun nyata. UTK BELIAN ONLINE SEMASA, SILA LIHAT MENU KANAN KLIK MANA2 TUDUNG YG ANDA NAK TENGOK, SAMADA SERENDAH RM25 PUN ADA. KAMI TELAH SECARA RASMINYA MEMBUKA KEDAI NYATA KAMI DI KELANTAN UTK ORG RAMAI, UTK URUSAN JUAL BELI BARANGAN CTREDZUAN.COM SHJ, kedai kami attached dgn rumah,jadi urusan by a... View this Fotopage entry
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry
Alesya Azman
HAPPY 3rd BIRTDAY TO WAN IMAN ALESYA WAN AZMAN SAINI :-D BAGI YANG BELUM TAHU, FOTOPAGES NI ADALAH MILIK YAHUDI DAN DIDAFTARKAN DI ISRAEL. MARI LA KITA SAMA-SAMA BOIKOT COMPANY YAHUDI NI..... JOM PINDAH! View this Fotopage entry
She loves stamps n stickers very much..
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
Nur Fatin and Mohd Helmi
Latest entry:Tangan yg memberi lebih baik dr yg menerima..
penah dgr wording nih? ade dlm lirik lagu Ruhil penah nyanyi masa Fatin kecil.. anyway.. just a short one.. nak advertise kalu ade sape2 rase nak memberi.. surau kat area Desa Pinggiran Putra, dekat Putrajaya area rumah semi-d n banglo kat fasa 1&2 ade nak bina surau baru.. so jika ade yg bermurah hati nak menderma.. sgt dialu2kan.. salah satu amalan yg terus dpt pahala/mengalir pahalanya setelah kiter meninggal is sedekah jariah specially pada masjid & surau kan.. so mari la kiter menderma.. ;-) Fa... View this Fotopage entry
fatin lapik ngan daun pisang since ade lagi daun pisang dulu..
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
yatie hassan
Latest entry:welcome to the family....baby arif
welcome to the family, my newly-born nephew...wan arif (hafiz jr) :-> born on 26 oct 2008, 6.26pm at demc, shah alam. View this Fotopage entry
Fuad Latip
Latest entry:Tutorial Photoshop: Tak Menggerutu Lagi
Bak kata Nabil Raja Lawak.. "Muka cantik tapi kulit tak licin, tak guna. Pakailah berus ajaib". Muka anda banyak jerawat? Muka anda banyak bekas jerawat? Tak jadi masalah. Tak perlu pakai oxy. Tak perlu pakai cream pencuci. Pakai saja Photoshop. Huhuhuhu. Caranya: 1. Masukkan foto 2. Tekan butang Q untuk Quick Mask Mode 3. Tekan butang B untuk brush tool. 4. Brushkan mana2 kulit yang menggerutu tu...huhuhu 5. Tekan butang Q semula untuk ke standard view. 6. Klik Shift + Ctrl + i untuk inve... View this Fotopage entry
lens purple
Latest entry:edisi RAyE meLaKa
View this Fotopage entry
part abah
xx YY
Latest entry:Buaya di darat Kuda di laut
Begitulah kehendakNYA. View this Fotopage entry
ana lara
Latest entry:berpindah...
saya sudah berpindah : lawati http://anafarha.fotopages.com terima kasih! View this Fotopage entry
Fatin Farha Farheen Fatra
Latest entry:seorang baby bernama ameera....@ 7 months
View this Fotopage entry
ALFIAN MESEBAH aka FIO
Latest entry:The truth is out there..
..somewhere in Pahang 8-) View this Fotopage entry
Abu waseem Lokman
Latest entry:aku dah pindah ke blogspotlah..
sajer nak bagitau kat semua orang2 lama dan teman2. aku dah pindah. kot datang rumah lama nih, biskut meri pun kita tak keluarkan. oke. selamat datang ke rumah baru di http://na5wa.blogspot.com View this Fotopage entry
tempat pengesahan
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
wardah hanim
Latest entry:Kenduri 02
View this Fotopage entry
reen fotopages
Latest entry:Mushrooms
View this Fotopage entry
Irda Adillasafwati Idris
Latest entry:Genting - Kota Keriangan...
It's been quite some time since i last stepped to Genting Highlands... The last one in 2006 i guess... or before that... Time flies and genting changed a lot since then... Went there with Hairil, Izza & Mira... Mama wanted to follow but her health is not in the best conditions since early June.. Enjoice... View this Fotopage entry
Genting Mega Symbol
Wahida Yaakub
Latest entry:K a s i h . I b u
i've walked too long in this lonely lane . i've had enough of this same old game . i'm a man of the world and they say i'm strong . but my heart is heavy and my hope is gone . all i want to know that you're there . you're gonna give me all your sweet mother love kiter sayang mak kiter Menara Kuala Lumpur, 12 April 2009. aksi yang membuatkan saya sangat tersentuh. nampak macam dia sayang sangat kat anak dia. heuww. semoga ibu dia menjadi ibu mithali dan semoga anak dia tu membesar menjadi seeko... View this Fotopage entry
pokcik, mama rock & bujal in action
Jon Joe
Latest entry:kampungku
hehehe ni bukan kat kg akupun ni klat mane ni tawang bachok ni hehehe tak tau aku nak letak tajuk pe aku letak je kg ku hehehe LOL LOL LOL View this Fotopage entry
4
aishifu ash
Latest entry:[Outing] Gadis Melayu
Location: Pangsun Hulu Langat Malaysia Model :Melor @ Bona View this Fotopage entry
uma & meeeee..
Airieda Saad
Latest entry:Edit mengedit....
Konon nak buat sketsa pendek based on pics yg di ambil...tapi tgh dok edit kehabisan idea...so ini laa hasilnyer.... 1) Style cam nie memang my big brother suka amik...dia x suka kitorang kalau amik gambar pandang terus kat kamera...so masing2 kena laa pandang tempat lain... 2) Kemaafan...adalah satu sifat terpuji...dapat menghilangkan rasa angkuh kita...sesungguhnya kita sebagai manusia tidak lari dari membuat...oleh itu mari laa kita bermaaf-maafan antara kita... actually picture takens aft... View this Fotopage entry
zahanim zainal shaiful nazri
Latest entry:Time aku rajin.....
Time aku rajin meng'upload' gambar2 ni, maka aku upload jelah gambar2 yang mana ada... LOL Anyway, aku masuk gak gambar2 time bawak my bowling boys went to their tournament last two week... Under 15 and 18 boys. Yeah...at Dato' Hamzah, jgn tak tau, I am their manager and also advisor. Kuiii kui :ty_ty: But, honestly aku malu nak main ngan diorang, takut jadik ratu longkang....:weee: Btw, I'm very proud to be one of the family of Dato Hamzah... Nakal - nakal pon, my beloved boys... : :ty_ty: :ty_t... View this Fotopage entry
Which one my abah..??
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
Fauzana Mokhti
Latest entry:family recreation at batu ferringhi
rent an apartment at petronas rest house, batu ferringhi on 21st and 22nd of december. the whole family unite together with our penaung maksu and special guest makchak. thanks to everybody esply bangchak and k ima whose give a good price for 2 nights dan 2 days apartment. thanks to bangchik and k fata whose our mastermind of recreational planner. last but not least thanks to my lovely husband who gives a good support in reducing my weight :) View this Fotopage entry
SA N FAR
Latest entry:Beijing(Peking),China 6
View this Fotopage entry
beijing
Elsa mp
Latest entry:This page is closing.
Come to http://www.myspace.com/elsa81 View this Fotopage entry
AzZaRiGG LaTiFF
Latest entry:Eid 2007
..1... ..2... ..3... ..4... View this Fotopage entry
transit at charles de Gaulle, Paris
mohsein shariff
Latest entry:i'm being tatoee down
lately, i'm being tatoee down by a disease called 'malas'.. this terminology has affected me through out some month until recently i realised; "darn! i have let down my own potential.." After so much hype in the first place now i am in a very platonic situation which might cause me my interest in photography.. ohh god please help me overcome this..... View this Fotopage entry
viva malaysia
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
Ayu Azman Bakti
Latest entry:am i look old?
takoootnyer..countdown 3 days jer to my 25 besday $-) View this Fotopage entry
Bulan Joseph
Latest entry:Multimedia message
Sweetlumps constructing his TOMY hobby railway tracks outside è house with è children. Hopefully it doesn't rain today. :-/ View this Fotopage entry
msg-15507-2
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
Zati Azhani
Latest entry:On Hiatus!
* wow, it’s been a while since i posted anything here! where has the time gone? well, wanna have some BREAK. i may @ may not come roaring back later with more pictures, we’ll see! View this Fotopage entry
feeling indescribable
shariful hafizal
Latest entry:INTRO by:sharifulHAFIZAL | zoulisme.fotopages.com | Keinsafan
soul of ART LIGHT_Keinsafan Askum..... pendahuluan, ini ialah diantara work final aku untuk show di sekolah UiTM soul of ART LIGHT View this Fotopage entry
keinsafan2
azrafe zaky
Latest entry:Wan Azli & Maria
View this Fotopage entry
i luv these kids!
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
fazira fadzil
Latest entry:pindah
sy pun nk pindah jugak! ke mana? entahlah. tapi mesti pindah! View this Fotopage entry
jazmina dan adi duet minum susu botol :P
Me Manja
Latest entry:**drowning leaf
Just a simple posting for today... sebab lama tak merayap dan mengambil gambar... diri sendiri terlalu sibuk, tk dpt nk dielakkan... :-D View this Fotopage entry
Suraya Albakri
Latest entry:Day 18
View this Fotopage entry
Marizan Nor
Latest entry:Bukit Merah Lake Town Resort #5
The Eco Park The Eco Park is one that makes the resort different from many others. BMLTR is one that responded to the new marketing trend of Eco Tourism. The Mini Zoo was nicely laid out. Within it, you have the Bird, the Reptile, the Mammal and the Marine Parks. The walks along the parks were pleasant and educative. The jungle vegetation lends a natural animals spotting setting. The animals too don’t appear to be as stressful as those in traditional zoo. The main lake is a haven for fresh water fi... View this Fotopage entry
... frontal: thanks again ...
j v
Latest entry:Happy Garaje, our little studio
http://www.happygaraje.com View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016